Begane grond
1_Rustruimte_achter_de_trap
Rustruimte
Onder de trap is een rustruimte annex solarium gecreƫerd waar na gebruik van de sauna of het stoombad kan worden ontspannen. Tijdens de productie van het aluminium ligbed ontving Van Schijndel een verontrust telefoontje dat de bank het niet zou houden met zoveel perforaties. Wat men bij het staalverwerkende bedrijf echter niet wist was dat het tussen twee muren zou worden ingeklemd zodat het materiaal zichzelf stijf hield.
De kussens dienen om een vlakke ondergrond mee te kunnen maken wanneer je op je buik wil liggen. Ze kunnen echter ook omgekeerd onder de bank worden opgeborgen zodat hij als chaise longue gebruikt kan worden.

De kussens, die precies in de holtes onder de knikken kunnen worden opgeborgen, dienen om een vlakke ondergrond te maken wanneer je op je buik wil liggen. Ze kunnen echter ook omgekeerd onder de aluminium chaise longue worden opgeborgen zodat het bed als ligbed gebruikt kan worden.

Het fonteintje is voor het huis ontworpen en -nog- niet in productie genomen of in andere projecten toegepast. Een kleinere versie ervan staat in de garderobe.